VERY GOOD AND INTERESTING PROGRAM, AT THE EDGE OF INNOVATION! SHAPING THE FUTURE LEADERS OF F&B BUSINESS FOR SURE!

Avis de Rovufa_18104 - MSc - Master of Science in Culinary Leadership and Innovation - Institut Lyfe (ex-Institut Paul Bocuse)

  • Quel est, selon vous, le principal atout de ce programme ?

    Multicultural aspect, it is a very heterogeneous group that allows you to learn and open your horizons in a lot of different ways. The fact that is a project-based master's is very interesting too, it really makes you put into practice the things you learn during the year, things from your background, learn from others, and push you out of your comfort zone


  • Quelle est, selon vous, la principale faiblesse de ce programme ?

    The kitchen structure is ok but can improve, as well as taking more advantage of the brilliant chefs they have at their disposal, and integrating more all tools that they have to do a even better experience


  • Commentaires généraux

    It is a very audacious and innovative Mastes for sure, one of its kind, I can say that it is very impressive, but with every innovation and new product, there is always room for improvement.

Évaluation générale - MSc - Master of Science in Culinary Leadership and Innovation à Institut Lyfe (ex-Institut Paul Bocuse)

7.9110

Moyenne générale

8.210

Pédagogie du programme

910

International

8.3310

Vie étudiante

710

Réseau et insertion professionnelle

710

Retour sur investissement

  • 910

    Contenu académique du programme

  • 710

    Moyens pédagogiques (bibliothèque, WIFI, locaux)

  • 910

    Qualité des professeurs permanents

  • 910

    Qualité des intervenants professionnels extérieurs

  • 710

    Contrôle des connaissances, volume et répartition des cours, travail personnel

  • 910

    Reconnaissance internationale du programme

  • 910

    Accompagnement/aide si départ à l'étranger

  • 910

    Services aux étudiants (orientation, projet pro., scolarité, etc.)

  • 710

    Ambiance, cohésion dans la promo (projets, entraide, loisirs, associations)

  • 910

    Ville étudiante, logement (coût, accès, situation)

  • 710

    Réseau des anciens, contacts professionnels

  • 710

    Qualité du directeur de programme et notoriété de la formation

  • 710

    Stages et aide à l'insertion professionnelle

  • 710

    Êtes-vous globalement satisfait de votre formation ?

  • 710

    Referiez-vous le même choix de formation aujourd’hui ?

Commentaires