MASTERS IN CULINARY INNOVATION AND LEADERSHIP SEEMS LIKE A PROMISING PROGRAM WITH EXCELLENT CAREER PROSPECTS FOR ASPIRING PROFESSIONALS.

Avis de Achal Bhargava - MSc - Master of Science in Culinary Leadership and Innovation - Institut Lyfe (ex-Institut Paul Bocuse)

  • Quel est, selon vous, le principal atout de ce programme ?

    This program mixes cooking creativity with learning how to lead and offering industry-relevant curriculum, hands-on experience.


  • Quelle est, selon vous, la principale faiblesse de ce programme ?

    Expanding career matching opportunities, akin to those in the bachelor's program, would greatly benefit students. Increased on-campus interaction with companies offering positions would enhance students' access to job opportunities and industry connections.


  • Commentaires généraux

    While the Masters in Culinary Innovation and Leadership offers a solid foundation in culinary creativity and leadership, there's potential for enhancement through increased career matching opportunities and on-campus industry interaction to further support students' professional development and job prospects.

Évaluation générale - MSc - Master of Science in Culinary Leadership and Innovation à Institut Lyfe (ex-Institut Paul Bocuse)

7.6510

Moyenne générale

8.610

Pédagogie du programme

710

International

7.6710

Vie étudiante

710

Réseau et insertion professionnelle

810

Retour sur investissement

  • 710

    Contenu académique du programme

  • 910

    Moyens pédagogiques (bibliothèque, WIFI, locaux)

  • 910

    Qualité des professeurs permanents

  • 910

    Qualité des intervenants professionnels extérieurs

  • 910

    Contrôle des connaissances, volume et répartition des cours, travail personnel

  • 710

    Reconnaissance internationale du programme

  • 710

    Services aux étudiants (orientation, projet pro., scolarité, etc.)

  • 710

    Ambiance, cohésion dans la promo (projets, entraide, loisirs, associations)

  • 910

    Ville étudiante, logement (coût, accès, situation)

  • 510

    Réseau des anciens, contacts professionnels

  • 910

    Qualité du directeur de programme et notoriété de la formation

  • 710

    Êtes-vous globalement satisfait de votre formation ?

  • 910

    Referiez-vous le même choix de formation aujourd’hui ?

Commentaires