MSc - Master of Science in Culinary Leadership and Innovation
Institut Lyfe (ex-Institut Paul Bocuse)
Par @Achal Bhargava - Le 14 Mai 2024
MASTERS IN CULINARY INNOVATION AND LEADERSHIP SEEMS LIKE A PROMISING PROGRAM WITH EXCELLENT CAREER PROSPECTS FOR ASPIRING PROFESSIONALS.
Avis de Achal Bhargava - MSc - Master of Science in Culinary Leadership and Innovation - Institut Lyfe (ex-Institut Paul Bocuse)
-
Quel est, selon vous, le principal atout de ce programme ?
This program mixes cooking creativity with learning how to lead and offering industry-relevant curriculum, hands-on experience.
-
Quelle est, selon vous, la principale faiblesse de ce programme ?
Expanding career matching opportunities, akin to those in the bachelor's program, would greatly benefit students. Increased on-campus interaction with companies offering positions would enhance students' access to job opportunities and industry connections.
-
Commentaires généraux
While the Masters in Culinary Innovation and Leadership offers a solid foundation in culinary creativity and leadership, there's potential for enhancement through increased career matching opportunities and on-campus industry interaction to further support students' professional development and job prospects.
Évaluation générale - MSc - Master of Science in Culinary Leadership and Innovation à Institut Lyfe (ex-Institut Paul Bocuse)
Moyenne générale
Pédagogie du programme
International
Vie étudiante
Réseau et insertion professionnelle
Retour sur investissement
-
710
Contenu académique du programme
-
910
Moyens pédagogiques (bibliothèque, WIFI, locaux)
-
910
Qualité des professeurs permanents
-
910
Qualité des intervenants professionnels extérieurs
-
910
Contrôle des connaissances, volume et répartition des cours, travail personnel
-
710
Reconnaissance internationale du programme
-
710
Services aux étudiants (orientation, projet pro., scolarité, etc.)
-
710
Ambiance, cohésion dans la promo (projets, entraide, loisirs, associations)
-
910
Ville étudiante, logement (coût, accès, situation)
-
510
Réseau des anciens, contacts professionnels
-
910
Qualité du directeur de programme et notoriété de la formation
-
710
Êtes-vous globalement satisfait de votre formation ?
-
910
Referiez-vous le même choix de formation aujourd’hui ?