VERY GOOD CAREER OPPORTUNITIES VERY GOOD FRIENDSHIPS MID-LEVEL EDUCATION
Avis de Wehuko_22014 - MSc in International Food & Beverage Management - ESCP Business School
-
Quel est, selon vous, le principal atout de ce programme ?
According to me, the main asset of this program is the public relations and the network it creates.
-
Quelle est, selon vous, la principale faiblesse de ce programme ?
According to me, the main weakness of this program is that the last two months in Paris were really unprofessional, with low-quality professors. Regarding the course overall, some courses should have been more extensive and in-depth, while others were completely useless.
-
Commentaires généraux
The master’s program prepares you for the professional world in terms of organization and knowledge. In terms of skills, I would consider it to be at a medium level. Given the annual cost, they could offer more to the students, especially regarding field trips. The master’s program is very well-organized, helping you to settle in smoothly and make great friendships.
Évaluation générale - MSc in International Food & Beverage Management à ESCP Business School
Moyenne générale
Pédagogie du programme
International
Vie étudiante
Réseau et insertion professionnelle
Retour sur investissement
-
510
Contenu académique du programme
-
710
Moyens pédagogiques (bibliothèque, WIFI, locaux)
-
510
Qualité des professeurs permanents
-
510
Qualité des intervenants professionnels extérieurs
-
710
Contrôle des connaissances, volume et répartition des cours, travail personnel
-
710
Reconnaissance internationale du programme
-
710
Services aux étudiants (orientation, projet pro., scolarité, etc.)
-
910
Ambiance, cohésion dans la promo (projets, entraide, loisirs, associations)
-
910
Ville étudiante, logement (coût, accès, situation)
-
710
Réseau des anciens, contacts professionnels
-
610
Qualité du directeur de programme et notoriété de la formation
-
7.510
Stages et aide à l'insertion professionnelle
-
510
Êtes-vous globalement satisfait de votre formation ?
-
510
Referiez-vous le même choix de formation aujourd’hui ?